Sollicitatie advies

Voor veel mensen is het complete sollicitatieproces een behoorlijk stressvolle periode. Zeker als je enthousiast bent over een bepaalde functie kunnen de woorden die je kiest erg zwaar wegen. Hoe jij jezelf beschrijft in je CV en motivatiebrief maken immers het verschil tussen uitgenodigd worden voor een gesprek of terechtkomen tussen de afwijzingen. Het succesvol presenteren van je persoonlijkheid, ervaring en kwaliteiten is gelukkig een vaardigheid die je kunt trainen en als adviseur help ik je hier graag bij

Lukt het jou maar niet om uitgenodigd te worden op een sollicitatiegesprek ondanks dat je wel over de kwaliteiten beschikt om de functie te bekleden? Of wordt je wel uitgenodigd maar nemen de zenuwen iedere keer weer de overhand waardoor je nooit verder komt dan een eerste ronde? Laat mij je dan helpen om succesvol door de sollicitatieperiode heen te komen. 

Als arbeid en organisatiepsycholoog kan ik je helpen met:

  • Het schrijven van een professioneel CV
  • Het schrijven van een overtuigende motivatiebrief
  • Voorbereiden op een sollicitatiegesprek
  • Het presenteren van jezelf op een succesvolle manier
  • Onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden

Ben jij klaar om die baan eindelijk te bemachtigen en je succesvol door het sollicitatieproces heen te slaan? Neem dan snel contact op en zet de eerste stap richting je nieuwe carrière! 

Meer uit jezelf of jouw bedrijf halen? Neem contact op